Home > NK Cow Classes

NK Cow Classes

Het NK cow classes word gehouden op 21 en 22 oktober  2017 te T&C Stables Brunssum.

De sluitingsdatum voor inschrijvingen staat nu op 13 Oktober 23:59 uur.
Het betreft een Open NK, iedereen mag zich dus inschrijven.

​Het startgeld zal op normaal DTA tarief worden gezet, dus niet het gereduceerde tarief van 2 dagen wedstrijd. Dit omdat het een NK betreft.

Het NK zal gereden worden volgens de Reglementen van de DTA.

Het inschrijfformulier voor de ruiters die zich niet via het systeem kunnen inschrijven, kunt u vinden onder de link inschrijfformulieren.

Er zijn geen slaapplaatsen, wel kampeerplaatsen. vwb stalling van uw paard dient u contact op te nemen met T&C Stables.

De voorlopige planning:

Zaterdag:
10:00 uur start Cutting
+/- 15:00 uur start Working Cowhorse
+/- 18:00 uur start Cattlepenning

Zondag:
10:00 uur start Ranch Sorting (2 klasse, zie verdere uitleg hieronder)
+/- 14:00 uur start Teampenning

Ranch Sorting:
we rijden op het NK 2 klasse Ranch Sorting (Open en Limited).
Voor de highpoint tellen dan alleen de punten mee die in de open klasse gereden worden. Wil je dus kans maken op de highpoint punten dan zal het betreffende team in de open klasse gestart moeten worden. Het systeem is nog niet klaar voor deze verandering, vandaar dat alle RS teams ingeschreven kunnen worden in dezelfde klasse. het inschrijven van de teams gebeurd via het systeem of de DTA inschrijfformulieren zodat de controle op aantal starts per paard plaatsvind. Bij het secretariaat T&C kan dan op de wedstrijddag worden aangegeven welke teams in welke klasse starten.
Die dag rijden de open en limited klasse door elkaar heen in de voorrondes, zodat we wel gebruik kunnen maken van ons systeem met betrekking tot de loting en het bijhouden van tijden.
De finale wordt dan handmatig uitgerekend en geloot waarna de highpoint punten handmatig worden ingevoerd.

voor meer info kijk op de inschrijf formulieren .

inschrijven voor de Cutting kunt u via het inschrijf systeem op: www. nchacutting.eu

Dutch Teampenning Association
Contact Sitemap Home